Loading…
0481 462224
Sportlaan 3, Bemmel

Recensies

Ursula Spanbroek
Hoi sporters, ik ben Ursula Spanbroek (41 jaar), getrouwd en 3 boys (6, 10,11 jaar). Altijd gevolleybald, maar na mijn zwangerschappen met veel vrouwelijk kwaaltjes keuzes in sport moeten maken. Mijn man George sport al jaren bij de Schaapskooi. Mijn kids gingen meedoen via Sjors Sportief aan de bootcamp. Om in de winter te kunnen blijven hardlopen belandde ik in 2013 dus ook in de Kooi. Door Tikkieerbij kwam ik in de spinningszaal terecht. Sindsdien zorgt de Schaapskooi voor mijn uitdagingen: Fitspiration, 50 dagen Strak en door het enthousiasme van de trainers nu ook power, gladiator, corefit en body balance. Het grote aanbod bij de Schaapskooi heeft mij energie en balans in mijn lichaam gegeven. Nooit verwacht dat ik ooit zo’n sterk lijf zou krijgen! Door de 50 dagen strak  heeft mijn hele gezin een gezondere levensstijl. Al deze positieve energie zorgt ook voor meer balans in mijn leven en  gezin. Ook juni gaat weer veel moois brengen; 30 dagen strak met George, de buiten bootcamp en natuurlijk De Viking Run die we met een groep Schaapskooiers gaan trotseren. Ook dat is De Schaapskooi : Gezelligheid door samen te sporten!!

John Verhoeven 
47 jaar en wooont in Gendt. Vader van 2 prachtige dochters. John heeft een onbeperkt fitness abbonnement en sport al sinds 2008 bij de Schaapskooi. “Sinds 2010 samen met Demi, mijn dochter. Na wat problemen aan mijn knie ben ik met fitness begonnen. Goede sfeer en leuke mensen”.

Ruben Nagelhout
18 jaar oud al 🙂 inmiddels 2 jaar lid bij de Schaapskooi met als doel om fit te blijven en zichzelf te verbeteren. “De Trainers helpen je goed en je kunt ermee lachen….:) “.

Jan van de Griend
Bijna 50 jaar en woont in Bemmel. Vader van 2 mooie dochters. Sport sinds begin 2015 bij de Schaapskooi. “Heb meegedaan aan het 50 dagen Strak concept en de 30 dagen Duo challenge. Daardoor heb ik mooie doelen bereikt. Oa door veel gewichts verlies. Door de goede sfeer bij de Schaapskooi weet ik dit ook vast te houden! Fijn dat ze rekening met je houden ondanks mijn beperkingen. Toch weten veel trainers mij elke keer weer uit te dagen”.

Jo Janssen 
komt al 25 jaar bij De Schaapskooi. Voorheen tennis, maar inmiddels al jaren een vaste fitness klant. Jo heeft een senioren 60+ abonnement. …
JO: “Ik doe m’n oefeningen meestal op maandag en woensdag middag. Deze zijn samengesteld door 1 van de trainers. Als ik mijn oefeningen doe word ik regelmatig gecorrigeerd door de trainers. Sporten in de middag vind ik prettig, omdat ik dan niet hoef te wachten op de toestellen. De sfeer is erg ontspannen. Ik houd mijn conditie op pijl en blijf lekker fit. Ik hoop dit nog jaren te kunnen doen.”

Bram Gertsen
“Mijn naam is Bram Gertsen en kom uit Bemmel. Ik heb altijd gevoetbald maar daar ben ik mee gestopt en toen heb ik met een paar vrienden besloten om te gaan fitnessen.  Dit beviel erg goed, er is altijd een leuke sfeer en goede begeleiding in de zaal.  Vaak probeer ik 3 a 4x in de week te gaan sporten. Sinds kort heb ik mijn ouders aan het spinnen gekregen en daardoor probeer ik zelf ook 1x in de week te gaan spinnen.  Alhoewel mijn voorkeur naar de krachttraining uitgaat. Ik hoop dat ik nog lang met plezier bij de kooi zal blijven sporten en wens iedereen veel sportplezier
Groeten: Bram Gertsen”