Loading…
0481 462224
Sportlaan 3, Bemmel

Evenementen

 

Dit wil je niet missen! Binnenkort voor het 2e jaar in Sportcentrum de Schaapskooi. 

Van 14 tot en met 18 november a.s. komen de beste rolstoeltennissers  in actie tijdens de Wheelchair Doubles Masters. Dit prestigieuze internationale toernooi vindt plaats in Bemmel. Tijdens het toernooi strijden acht herendubbels, zes damesdubbels en vier quadduo’s om de wereldtitel.

Historie Wheelchair Doubles Masters

De Doubles Masters werden een op zichzelf staand event in 2003 en werden in Italië gehouden van 2003 tot 2010, daarna twee jaar in Nederland en daarna voor het eerst buiten Europa. Vorig jaar vonden de Doubles Masters voor de vierde keer plaats in Mission Viejo in Californië.

De UNIQLO Wheelchair Doubles Masters toernooi zijn de officieuze wereldkampioenschappen voor dubbelspelers in het rolstoeltennis en het toernooi is medebepalend voor de internationale eindejaarsranking van rolstoeltennissers. Het toernooi vindt dit jaar van 22 tot en met 26 november plaats in De Schaapskooi in Bemmel.

In 2016 schreven bij de mannen Stephane Houdet (FRA) en Nicolas Peifer (FRA) de titel op hun naam en bij de vrouwen Diede de Groot (NED) en Lucy Shuker (GBR). Quad-spelers Antony Cotterill (GBR) en Andy Lapthorne (GBR) gingen ook met een titel naar huis.

UNIQLO Wheelchair Doubles Masters 2017

De UNIQLO Wheelchair Doubles Masters 2017 vonden van 22 tot en met 26 november plaats in De Schaapskooi in Bemmel. De deelnemende Nederlandse spelers waren Diede de Groot, Aniek van Koot, Marjolein Buis, Michaela Spaanstra en Michael Scheffers.

Zaterdag en zondag zijn er entree kaarten te bestellen via www.wheelchairdoublesmasters.com.

Graag tot half november!