Loading…
0481 462224
Sportlaan 3, Bemmel

Yoga

YOGA OP ZATERDAG van 10.00 -11.00 uur

Gegeven door Linda en Judith

Yoga en sporten

Sporten is heerlijk, het maakt je lichaam sterk en fit, verbetert je conditie en maakt stoffen aan waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten. Yoga is geen sport maar doet hetzelfde op fysiek niveau. Yoga is geen sport omdat Yoga meer is dan alleen sport. In een yogales train je het lichaam én de mind. Je werkt met het lichaam om jezelf te verkennen, inzicht te krijgen in de (denk)patronen via het lichaam. Je leert je hele lichaam te betrekken in een houding waardoor er evenwicht en harmonie ontstaat, de energie wakker en opgebouwd wordt en je moeiteloos in een uitdagende houding kan staan. Je lichaam en mind worden hier stabiel en sterk van en door de ontspanning kan je bewustzijn zich meer uitdrukken wat een gevoel kan geven van vrijheid, lichtheid, ontspanning en plezier!

Ik zie je graag zaterdag om 10.00 uur bij de Yogales zodat je kan ervaren wat Yoga voor jou kan betekenen.